Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games

City Games Sevilla

Op zoek naar een leuke city game for jullie groepsuitje in Sevilla. Onze stadsspellen zijn een fantastische keuze als je een team building activiteit wilt organiseren voor groepen in Sevilla.

Leuke en spannende activiteiten waarbij je het centrum van de stad ontdekt op een creatieve manier. Leer de Spaanse cultuur kennen tijdens onze Flamenco Experience, ontmoet een stierenvechter tijdens de City Hunt of proef sherry van een echte venenciador en ham van een profesionele ham snijder tijdens onze activiteit de Secrets of Seville.

Momenteel zijn de Escape Rooms erg in trek, een vervolg hierop is onze activiteit Escape de City, of de omgekeerde escape rooms, de Break-In games zoals The Alcazar Palace of de Casa de la Moneda, geïnspireerd op de Spaanse serie La casa de papel. Tijdens deze stadsspellen moeten de teams alles op alles zetten en goed samenwerken om het uiteindelijke doel te bereiken.

Hiernaast hebben we ook meer informatieve city games waarbij de teams met verschillende vervoersmiddelen door de stad hun route moeten vinden en vragen beantwoorden terwijl ze de stad leren kennen.

Op zoek naar een gepersonaliseerde city game, wij houden van een uitdaging en staan open voor alle aanvragen.

Bekijk hier onze city games:

Break in City Game - Casa de la Moneda
Het doel van de omgekeerde escape room is niet om te ontsnappen maar om in te breken. Kennen jullie de Spaanse hit serie La Casa de Papel. Het verhaal van dit spel is gebaseerd op deze serie. Het doel, inbreken in de muntfabriek van Sevilla, Casa de Moneda. De eerste missie is het vinden van de Profesor, of vind hij jullie?
Flamenco Experience
Waar beter om in aanraking te komen met Flamenco dan in Sevilla, de stad waar Flamenco werd uitgevonden en die Flamenco ademt. Ontdek alles over deze kunst vorm tijdens onze leuke stadswandeling. Tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Sevilla komen jullie echte Flamenco artiesten tegen en we sluiten we af met een indrukwekkende flamencoshow.
Fietstour Sevilla
De fiets is een van de beste manieren om een ​​rondreis door Sevilla te maken. Wist je dat Sevilla een vlakke stad is en meer dan 180 km fietspaden heeft. Samen met het geweldige weer een perfecte fietsstad.
Sevilla Foto Challenge
Sevilla foto challenge is de manier om Sevilla op een leuke manier met een groep te ontdekken.
Secrets of Sevilla Stadswandeling
Ontdek de geheimen van de magische stad Sevilla op een leuke manier! Tijdens deze stadswandeling kom je op de verborgen pleintjes en onontdekte straten van de stad. Je leert alles over de geschiedenis en de legendes van de stad. Maar niet met de gids, de App van dit spel leidt de weg.
Break in citygame - The Alcazar Palace
In de omgekeerde escape room is je doel niet ontsnappen maar inbreken. Deze inbraak is niet zomaar een missie. Jullie doel is om het paleis binnen te komen. Jazeker het koninklijk paleis Real Alcázar van Sevilla.
Escape the city Sevilla
Het ultieme escape spel voor groepen in het centrum van Sevilla. Can je uitvinden wie jullie op de hielen zit? Je zal al je teamleden nodig hebben en het beste uit hen moeten halen om dit spel tot een goed einde te brengen. Dit is echte team building op een leuke manier!
iPad City Game
iPad city game Sevilla. Ontdek Sevilla op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad city game. Ga de strijd aan met de andere teams, beantwoord de vragen en maak gekke team foto´s. Een unieke kans om meer te weten te komen over de magische binnenstad van Sevilla, langs de highlights te lopen en tegelijkertijd lol te hebben.
Battle of the Thrones
Tijdens deze team building brengen we de strijd tussen de koninkrijken van Game of Thrones naar de straten van Sevilla. Er is geen beter decor voor deze groepsactiviteit dan de straten van de magische binnenstad van Sevilla. Het plein Plaza España wat decor is geweest voor menig filmset, het park Maria Luisa, de smalle straten en romantische pleintjes van de wijk Santa Cruz, de Kathedraal, de rivier en natuurlijk het Alcázar Palace waar meerdere afleveringen van de Game of Thrones zijn opgenomen.
The Phone
Het stadsspel de Phone speelt zich af in de straten van Sevilla. Een mysterieuze man stuurt jullie berichten. Jullie doel is om het koffertje van deze Mister X te vinden. Stukje bij beetje komen jullie dichter bij het einddoel door telkens de tussen opdrachten te vervullen. Wie bereikt het eerst alle doelen en vind het koffertje!
Fietstocht Sevilla
Team building op de fiets in Sevilla. Tijdens deze fietstocht voor groepen nemen we jullie mee op een avontuur door het centrum van Sevilla. Een van de mooiste steden van Europa met een enorm rijke geschiedenis. De fiets is een van de beste manieren om de binnenstad van Sevilla te ontdekken. Wist je dat de stad vlak is en dat het word gezien als een van de beste steden om te fietsen in Europa.
City Hunt
Ontdek de verborgen hoeken, pleintjes van Sevilla terwijl je op de andere teams jaagt. Dit team building spel draait om het vinden van de tegenstanders, of juist uit de handen blijven van de jagers. Een team moet gevonden worden en de andere teams zijn de jagers die het team moeten opsporen.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.