Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games / City Hunt

City Hunt

Description City Game Sevilla

Het stadsspel City Hunt Sevilla is een spannende game in de straten van het historisch stadscentrum van Sevilla. We verdelen de groep in teams met verschillende functies Een team representeert de Bad Guys en de andere teams zijn de Hunters.

De Bad Guys krijgen een voorsprong maar moeten net als de hunters elke 10 minuten hun locatie delen via de speciale APP. Verspreid door de stad hebben de Bad Guys een web van schuilplaatsen gecreëerd. Maar de informanten hebben dankzij het hacken van een van de computers toegang gekregen tot een kaart van deze schuilplaatsen. De hunters splitsen op om hen te vangen. Elke 10 minuten moeten de teams zich op één van deze punten bevinden en delen alle teams hun locatie. De Bad Guys kunnen per 10 minuten maximaal 1 punt overslaan in het web van schuilplaatsen. Wanneer de hunters goed samenwerken moeten ze in staat zijn om ze in te sluiten en op te pakken. Of toch niet... de Bad Guys hebben twee Escape kaarten om te ontsnappen aan hun achtervolgers. De eerste om twee in plaats van één locatie over te slaan en de andere kunnen ze gebruiken om één ronde van 10 minuten te spelen zonder hun locatie door te geven. Ze kunnen deze ronde wel zien waar de hunters zich bevinden. Staan de hunters op dezelfde locatie als de Bad Guys dan is het spel over.

The hunters krijgen een stadskaart met de schuilplaatsen en een Walkie Talkie om te communiceren met de andere teams.

Kan jullie team uit handen blijven van de hunters!

Afhankelijk van het verloop van het spel kunnen er meerdere ronden gespeeld worden waarbij verschillende teams de verschillende rollen kunnen vervullen.

Dit is een fantastisch spel om de verborgen hoeken, en pleinen van de stad te verkennen zoals de Plaza Santa Marta, Calle Siete Revueltas, Calle Circo, Plaza del Cabildo en Calle Susona.

Naast dat je het spel speelt leer je tegelijkertijd op de verschillende plekken ook wat over deze bijzondere locaties in de stad.

Programm Example

  • Welkom
  • Briefing en instructies
  • Teams maken
  • Start city hunt
  • Ronde 1,2,..
  • Prijsuitreiking

Duration

2 uur

Location

Sevilla*

*Deze activiteit kan op aanvraag ook georganiseerd worden in andere steden in Andalusië. Bijvoorbeeld in, Cordoba, Malaga of Granada.

Prices starting at

  • City Hunt Sevilla minder dan 20 p, totaal prijs 390,00 €
  • City Hunt Sevilla 20 tot 50 personen 19,50 € p.p.
  • City Hunt Sevilla 50 tot 150 personen 18,00 € p.p.
  • City Hunt Sevilla vanaf 150 personen 17,00 € p.p.

Costs extensions

Op aanvraag

Availability

Deze stadsgame is het gehele jaar in Sevilla te boeken op alle dagen van de week (ovv beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
(Verplicht)
(Verplicht)
(Verplicht)

Send to a friend

Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.