Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Tours

City Tours Sevilla

Sevilla is een prachtige stad voor een city tour. Ontdek de magie van deze stad met onze professionele Nederlandstalige gidsen of loop zelfstandig met onze App. Wij organiseren tours te voet, op de fiets of andere leuke vervoersmiddelen. Naast de culturele tours kun je ook kiezen voor een heerlijke Tapas Tour of een thematische wandeling zoals onze Flamenco Experience of Opera City Walk.

Al onze tochten hebben een originele twist en wij proberen altijd een authentieke ervaring te creëren.

Flamenco Experience
Waar beter om in aanraking te komen met Flamenco dan in Sevilla, de stad waar Flamenco werd uitgevonden en die Flamenco ademt. Ontdek alles over deze kunst vorm tijdens onze leuke stadswandeling. Tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Sevilla komen jullie echte Flamenco artiesten tegen en we sluiten we af met een indrukwekkende flamencoshow.
Fietstour Sevilla
De fiets is een van de beste manieren om een ​​rondreis door Sevilla te maken. Wist je dat Sevilla een vlakke stad is en meer dan 180 km fietspaden heeft. Samen met het geweldige weer een perfecte fietsstad.
Tapas Tour Sevilla
Op zoek naar de beste Tapas tour in Sevilla! Tapas eten is meer dan alleen een lunch of diner, het is een lifestyle. Tijdens deze tour is het doel om jullie bekend te maken met deze lifestyle, de traditie van de Spaanse tapas. We proeven de lekkerste lokale specialiteiten met bijpassende lokale dranken en beleven een hoop lol en gezelligheid.
Mountain bike tour
Mountainbike tour Sevilla. Een geweldig team dat buitenactiviteiten bouwt om de geweldige omgeving van deze prachtige stad te ontdekken. We kunnen verschillende routes organiseren voor elk ervaringsniveau en groepsgrootte.
Secrets of Sevilla Stadswandeling
Ontdek de geheimen van de magische stad Sevilla op een leuke manier! Tijdens deze stadswandeling kom je op de verborgen pleintjes en onontdekte straten van de stad. Je leert alles over de geschiedenis en de legendes van de stad. Maar niet met de gids, de App van dit spel leidt de weg.
Fietstocht "De markten van Sevilla"
Ontdek de marktplaatsen van Sevilla tijdens deze spannende fietstocht. Tijdens deze tour bezoeken we drie van de beste en meest authentieke markten van Sevilla, waar we een rondleiding en proeverijen volgen. Onderweg hebben we veel interessante haltes in het centrum van de stad.
Andalusische Wijn & Tapas Tour
Tijdens deze Andalusische wijn- en tapas-tour proef je verschillende soorten typische lokale wijnen uit het zuiden. Deze lokale ervaring gaat niet alleen over eten, tijdens deze activiteit leer je te genieten van eten en drinken als een lokal.
Bodegas Tour Andalusië
Onze Bodegas Tour zal je in staat stellen om de geschiedenis van de wijn in het zuiden van Spanje te ontdekken. We brengen een bezoek aan een kleinere familie-wijnmakerij die grote invloed heeft gehad op de manier waarop verschillende wijnen tegenwoordig worden gemaakt.
Opera stadswandeling Sevilla
Sevilla is de stad van de opera. Vanwege de rijke culturele geschiedenis van de stad zijn hier veel opera's geïnspireerd. Carmen, Don Giovanni en de Barber van Sevilla zijn slechts enkele van de beroemdste van hen. Tijdens deze stadswandeling leert u alles over deze opera's en hun plaats in de geschiedenis van deze stad.
Sevilla Paleizen Tour
Ontdek de paleizen van Sevilla tijdens onze Palace Tour. Sevilla heeft veel meer paleizen dan alleen het Alcazar. Er zijn veel kleinere privépaleishuizen die perfect bewaard zijn en hun deuren openen voor het publiek.
Tablet Tour Sevilla
Wie weet het meest van Sevilla? Ontdek de stad met onze leuke Tablet Tour. Dankzij de vragen en informatie die via de App wordt gegeven ontdek en beleef je de stad Sevilla op een originele manier.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.