Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Tours / Tapas Tour Sevilla

Tapas Tour Sevilla

Description Tapas Tour Sevilla

Op zoek naar de beste Tapas tour in Sevilla! Tapas eten is meer dan alleen een lunch of diner, het is een lifestyle. Tijdens deze tour is het doel om jullie bekend te maken met deze lifestyle, de traditie van de Spaanse tapas. We proeven de lekkerste lokale specialiteiten met bijpassende lokale dranken en beleven een hoop lol en gezelligheid.

Tapas zijn er in alle vormen en maten en hetzelfde geld voor de organisatie van een Tapas Tour. Met deze food tour proberen we van de gebaande paden af te gaan en een echte authentieke beleving te bieden en jullie onder te dompelen in de Spaanse cultuur van de tapas. Vamos a Tapear!

In Sevilla ben je nooit ver van een uitstekende tapas bar. Je vind ze echt overal. Zelfs op de meest toeristische plekken kun je authentieke bars vinden die geweldige tapas bieden voor een uitstekende prijs. Je moet alleen weten hoe je ze herkent.

De lokals, de Sevillianos houden ervan om mensen te ontmoeten, eten te delen, heel veel te praten en van de ene naar de andere plek te lopen terwijl ze genieten van hun Tapas. Dit is het gevoel wat we proberen te creëren tijdens deze tocht.

We passen deze tocht aan naar gelang de wensen en de groepsgrootte. Mochten er speciale wensen zijn, geef het aan en we ontwikkelen een compleet gepersonaliseerde tour.

Om deze ervaring compleet te maken kunnen we de tour eindigen op een van de vele dakterrassen voor een rooftop borrel. Omdat geen van de gebouwen hoger mag zijn dan de Giralda heb je vanaf bijna elk dakterras een magisch uitzicht over de stad en de verlichte kerktorens.

Programm Example

  • Welkom
  • Start Tapas Tour
  • Rooftop borrel (optioneel)

Duration

2,5 uur

Location

Sevilla, Andalusië

Prices starting at

  • Tapas Tour Sevilla minder dan 10p, totaal prijs € 450,-
  • Tapas Tour Sevilla 10 tot 50 personen € 45,00 p.p.
  • Tapas Tour Sevilla 50 tot 150 personen € 42,50 p.p.
  • Tapas Tour Sevilla vanaf 150 personen € 40,00 p.p.

Costs extensions

  • Rooftop borrel € 25 p.p.
  • Gepersonaliseerde road books en tapas en drink tickets.

Availability

Deze food tour is het gehele jaar door te boeken op alle dagen van de week (ovv beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
(Verplicht)
(Verplicht)
(Verplicht)

Send to a friend

Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.