Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Culinaire activiteiten

Culinaire activiteiten

Sevilla staat bekent om de vele tapas bars en uitstekende restaurants. De Sevillianos weten wat goed eten is. Dompel jezelf onder in deze cultuur tijdens een van onze culinaire activiteiten, bijvoorbeeld de Tapas Tour, food tour , wijn proeverij of een paella workshop. Hier vind je een lijst met de lekkerste culinaire activiteiten in Sevilla.

Tapas Tour Sevilla
Op zoek naar de beste Tapas tour in Sevilla! Tapas eten is meer dan alleen een lunch of diner, het is een lifestyle. Tijdens deze tour is het doel om jullie bekend te maken met deze lifestyle, de traditie van de Spaanse tapas. We proeven de lekkerste lokale specialiteiten met bijpassende lokale dranken en beleven een hoop lol en gezelligheid.
Masterchef Sevilla
Masterchef Sevilla in Andalusië. Leer om lokaal voedsel te maken tijdens onze Spaanse kookcursus. Wie wordt de meesterkok van de dag? Natuurlijk geven we je een kopie van de recepten zodat je het thuis opnieuw kunt proberen voor familie en vrienden.
Fietstocht "De markten van Sevilla"
Ontdek de marktplaatsen van Sevilla tijdens deze spannende fietstocht. Tijdens deze tour bezoeken we drie van de beste en meest authentieke markten van Sevilla, waar we een rondleiding en proeverijen volgen. Onderweg hebben we veel interessante haltes in het centrum van de stad.
Andalusische Wijn & Tapas Tour
Tijdens deze Andalusische wijn- en tapas-tour proef je verschillende soorten typische lokale wijnen uit het zuiden. Deze lokale ervaring gaat niet alleen over eten, tijdens deze activiteit leer je te genieten van eten en drinken als een lokal.
Bodegas Tour Andalusië
Onze Bodegas Tour zal je in staat stellen om de geschiedenis van de wijn in het zuiden van Spanje te ontdekken. We brengen een bezoek aan een kleinere familie-wijnmakerij die grote invloed heeft gehad op de manier waarop verschillende wijnen tegenwoordig worden gemaakt.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.