Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Groepsuitje

Groepsuitje Sevilla

Sevilla is een fantastische keuze voor een stedentrip met vrienden of familie en wat beter om de stad te ontdekken dan een van onze groepsuitjes. Je kunt eindeloos ronddwalen door deze magische stad. Het ene plein is nog mooier dan het andere en je struikelt bijna over de gezellige tapasbarretjes. Het is altijd levendig op straat en het is een van de meest zonzekere bestemmingen van Europa. Wist je dat het zelfs in de winter een fantastische bestemming is. Met relatief weinig regendagen en temperaturen die soms zelfs de 20 graden aantikken is het een heerlijke plek om even weg te zijn van de donkere winter in Nederland.

Speciaal voor groepen ontwikkelen wij leuke activiteiten in het centrum van de stad. We organiseren niet de standaard toeristische tours maar hebben een grote diversiteit aan groepsactiviteiten ontwikkeld die ideaal zijn om de stad op een originele manier te ontdekken. Groepsuitje om nooit te vergeten. Of je nu met familie , vrienden of vriendinnen de stad bezoekt. Of je nu van eten en drinken, cultuur of sport houd, er zit altijd wel een geschikte activiteit bij voor jullie groep. Ben je juist met een zakelijk groep, bekijk dan onze Teambuilding uitjes of complete Incentive reizen.

TIP! De hit van 2020 is voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend in Sevilla is met stip onze outdoor escape Break-In Casa de la Moneda, gebaseerd op de Spaanse hit serie Casa de Papel. Een spannend en uitdagend spel met een fantastische route door de stad. In één activiteit leer je veel over de stad, beleef je een spannende competitie en ontdek je verborgen pleintjes, smalle stegen en de meest indrukwekkende plekken van Sevilla. Een Must Do tijdens een stedentrip naar Sevilla

Onze activiteiten zijn in het Nederlands beschikbaar en hebben Nederlands of Engelstalige begeleiding.

Bekijk hieronder een selectie van de leukste groepsuitje en groepsactiviteiten in Sevilla of klik hieronder op een van onze categorieën.

Sevilla Foto Challenge
Sevilla foto challenge is de manier om Sevilla op een leuke manier met een groep te ontdekken.
Flamenco Experience
Waar beter om in aanraking te komen met Flamenco dan in Sevilla, de stad waar Flamenco werd uitgevonden en die Flamenco ademt. Ontdek alles over deze kunst vorm tijdens onze leuke stadswandeling. Tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Sevilla komen jullie echte Flamenco artiesten tegen en we sluiten we af met een indrukwekkende flamencoshow.
Fietstocht Sevilla
Team building op de fiets in Sevilla. Tijdens deze fietstocht voor groepen nemen we jullie mee op een avontuur door het centrum van Sevilla. Een van de mooiste steden van Europa met een enorm rijke geschiedenis. De fiets is een van de beste manieren om de binnenstad van Sevilla te ontdekken. Wist je dat de stad vlak is en dat het word gezien als een van de beste steden om te fietsen in Europa.
Secrets of Sevilla Stadswandeling
Ontdek de geheimen van de magische stad Sevilla op een leuke manier! Tijdens deze stadswandeling kom je op de verborgen pleintjes en onontdekte straten van de stad. Je leert alles over de geschiedenis en de legendes van de stad. Maar niet met de gids, de App van dit spel leidt de weg.
Break in City Game - Casa de la Moneda
Het doel van de omgekeerde escape room is niet om te ontsnappen maar om in te breken. Kennen jullie de Spaanse hit serie La Casa de Papel. Het verhaal van dit spel is gebaseerd op deze serie. Het doel, inbreken in de muntfabriek van Sevilla, Casa de Moneda. De eerste missie is het vinden van de Profesor, of vind hij jullie?
Break in citygame - The Alcazar Palace
In de omgekeerde escape room is je doel niet ontsnappen maar inbreken. Deze inbraak is niet zomaar een missie. Jullie doel is om het paleis binnen te komen. Jazeker het koninklijk paleis Real Alcázar van Sevilla.
Masterchef Sevilla
Masterchef Sevilla in Andalusië. Leer om lokaal voedsel te maken tijdens onze Spaanse kookcursus. Wie wordt de meesterkok van de dag? Natuurlijk geven we je een kopie van de recepten zodat je het thuis opnieuw kunt proberen voor familie en vrienden.
4x4 offroad rally Sevilla
Deze 4x4 off road rally is een echt adrenalineavontuur op het platteland van Sevilla. Een buitenactiviteit die nog lang bij zal blijven.
Team building reis Malaga 2 dagen
Team building reis naar Malaga organiseren, met vergader mogelijkheden in het buitenland. Een verantwoord team uitje met een zakelijke inslag. Starten vanaf ons kantoor op Rotterdam/Den Haag airport is een van de unieke opties.
Team building reis Sevilla 2 dagen
Op reis met de baas, waarom niet een team building reis naar Sevilla. In 2 dagen dompelen we jullie onder in de cultuur van de hoofdstad van Andalusië. Dit is het echte Spanje, veel gezelligheid op straat, overvolle tapas barren en flamenco gitaren. Het warme weer en de aardige Sevillianos zorgen voor een fantastische sfeer in de stad.
Mehari Oldtimer Puzzelrit
Rijd door het platteland van Sevilla en ga terug naar de jaren 70 tijdens onze Mehari Oldtimer puzzelrit. Dit is echt ontspannen roadtrip van een halve dag langs de rivier de Guadalquivir en het nationale park Doñana.
City Hunt
Ontdek de verborgen hoeken, pleintjes van Sevilla terwijl je op de andere teams jaagt. Dit team building spel draait om het vinden van de tegenstanders, of juist uit de handen blijven van de jagers. Een team moet gevonden worden en de andere teams zijn de jagers die het team moeten opsporen.
The Phone
Het stadsspel de Phone speelt zich af in de straten van Sevilla. Een mysterieuze man stuurt jullie berichten. Jullie doel is om het koffertje van deze Mister X te vinden. Stukje bij beetje komen jullie dichter bij het einddoel door telkens de tussen opdrachten te vervullen. Wie bereikt het eerst alle doelen en vind het koffertje!
Battle of the Thrones
Tijdens deze team building brengen we de strijd tussen de koninkrijken van Game of Thrones naar de straten van Sevilla. Er is geen beter decor voor deze groepsactiviteit dan de straten van de magische binnenstad van Sevilla. Het plein Plaza España wat decor is geweest voor menig filmset, het park Maria Luisa, de smalle straten en romantische pleintjes van de wijk Santa Cruz, de Kathedraal, de rivier en natuurlijk het Alcázar Palace waar meerdere afleveringen van de Game of Thrones zijn opgenomen.
iPad City Game
iPad city game Sevilla. Ontdek Sevilla op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad city game. Ga de strijd aan met de andere teams, beantwoord de vragen en maak gekke team foto´s. Een unieke kans om meer te weten te komen over de magische binnenstad van Sevilla, langs de highlights te lopen en tegelijkertijd lol te hebben.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.