Skip to content. | Skip to navigation

Teambuilding activiteiten Sevilla | Incentive reizen Andalusië | DMC Spanje

Be Event Group Sevilla is opgericht door de Nederlander Peter Braam. Lokale kenner en specialist in het organiseren van teambuilding activiteiten en incentive reizen door heel Andalusië, Spanje. Onder de vlag van de Be Event Group en met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn wij de perfecte partner voor het plannen en organiseren van jullie personeelsreis, jubileumreis, maatschapreis of bedrijfsuitje in het buitenland. 

Wij creëren onze eigen groepsactiviteiten in Sevilla. Het doel is om onze kennis van de stad om te zetten in originele groepsuitjes. Het ontdekken van de stad op een originele manier, buiten de gebaande toeristische paden om. Bij elke tour ontdek je plekken die je zelf nooit had gevonden en leer je de meest originele feitjes over de stad.

Ben je op zoek naar een complete incentive reis of alleen een team building activiteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanuit ons  evenementenbureau in Sevilla kunnen we offertes sturen in het Nederlands, Engels en Spaans. Daarnaast hebben wij meertalige team building instructeurs, gidsen en reisbegeleiders beschikbaar in Sevilla. Nog niet overtuigt om naar het buitenland te gaan met jullie bedrijf? Bekijk dan ons artikel 5 voordelen van een incentivereis en bekijk onze MICE services op DMC Sevilla.

Vraag een gratis offerte op via ons contactformulier, mail ons via sevilla@beeventgroup.es, bel direct op +34647347400 of stuur een WhatsApp.

incentive reis organiseren in Andalusië

Incentive reizen Andalusie

leuke teambuilding activiteiten voor groepen in sevilla

Teambuilding activiteiten

Sportreizen Andalusie

Sportreizen Andalusie

points of interest andalusië

POI Andalusie

cultuur en tradities spanje

Cultuur en Tradities

de vijf leukste activiteiten voor groepen in Sevilla

Top 5 activiteiten

-

Be Event Group | Sevilla

Telefoon: +34 647 347 400
Email: sevilla@beeventgroup.es

Be Sevilla Events is onderdeel van de Be Event Group

Andere Be Event Group leden