Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Incentive reizen

Incentive Reizen Andalusië

Incentive reizen naar Andalusië organiseren, scroll door naar onder voor onze voorbeeld personeelsreizen. De zonzekerheid, het gevarieerde landschap, de prachtige historische steden, cultuur, tradities en de vriendelijkheid van de lokale bevolking gecombineerd met een uitstekende infrastructuur en aantrekkelijke prijzen maken Zuid Spanje is een van de beste bestemmingen voor een incentive trip in Europa.

Een medewerkers reis is bij uitstek een moment voor het bedrijf om het personeel medewerkers te belonen en aan het bedrijf te binden. Wij snappen als geen ander dat dit een perfecte reis moet zijn en personaliseren we elke reis zodat de activiteiten, restaurants en het complete programma past bij de cultuur van het bedrijf en het doel van de reis. Met onze verassende reizen weten we voor elke groep een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren.

Andalusië biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje naar het buitenland. Avontuurlijke trips door de bergen of bijvoorbeeld een ecologische tour door een van de natuurparken. Wist je dat Andalusië de natste, droogste, hoogste en meest vlakke landschap van Spanje heeft. Je kunt hier Skiën in de Sierra Nevada en op dezelfde dag nog op het strand liggen. Bezoek een varkenshouderij in de bergen van Huelva en ontdek hoe echte Spaanse Jamón gemaakt wordt, of een traditionele kaasboerderij of olijfolie fabriek. Pak de 4x4 voor een heuse Dakar Rally door de woestijn van Guadix of maak een ballonvaart over de oevers van de rivier Guadalquivir. Een road trip met oldtimer Mehari's door de rijstvelden of bezoek een van de belangrijkste natuurparken van Europa tijdens een heuse safari.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden die Andalusië als incentive bestemming te bieden heeft. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een complete teambuilding reis of een vergader trip te organiseren.

Laat ons jullie wensen weten, het doel van de trip, de data en het aantal personen en we ontwerpen een compleet gepersonaliseerde incentivereis voor jouw groep. 

Wij zorgen voor een once in a lifetime trip met de juiste balans tussen avontuur, cultuur en een hoop gezelligheid. We komen op plekken waar de gewone toerist niet binnenkomt en openen gesloten duren voor een echte authentieke reiservaring.

Doe wat de lokals doen en eet waar de lokals eten!

Incentive Trip Sevilla 3 dagen
Sevilla is de stad voor een incentive trip. Laat je verrassen door de zuid spaanse cultuur tradities en het magische stadscentrum van de hoofdstad van Andalusië. Op zoek naar een zonnige bestemming. Sevilla heeft maar liefst 300 dagen per jaar een strak blauwe lucht. Niet raar dat de mensen vrolijk zijn in deze stad vol gezelligheid.
Personeelsreis Malaga 3 dagen
Personeelsreis organiseren naar Malaga. Drie dagen genieten aan de middenlandse zee. Bekijk hier onze uitgewerkte drie daagse personeelsreis of vraag een gratis offerte op maat aan.
Incentive reis Andalusië Spanje 3 dagen Malaga - Sevilla
Andalusië is de meest authentieke regio voor een incentive reis in Spanje. Flamenco, tapas, stierenvechten, al deze Spaanse tradities komen hier vandaan. Daarnaast heeft Andalusië veruit het meest gevarieerde landschap. Je vindt hier de droogste, natste, het hoogste, en het meest vlakke gedeelte van Spanje. Deze rondreis gaat van Malaga naar Sevilla.
Personeelreis Andalusië, Sevilla - Malaga
Andalusië is een perfecte bestemming voor een personeelsreis door Spanje. Tijdens deze rondreis doorkruisen we Andalusië van Sevilla via Ronda naar Malaga. Geen lange saaie busritten maar een avontuurlijke reis waarbij we ons onderdompelen in de Andalusische cultuur.
Incentive reis Granada 3 dagen
Incentive reis naar Granada organiseren, deze avontuurlijke trip in Andalusië wordt zeker een onvergetelijke ervaring. De bergen van de Sierra Nevada, de woestijn van Guadix, en de smalle straten van Albaicín in Granada met uitzicht op het Alhambra zijn het decor van deze incentive reis.
Incentive reis Ronda 3 dagen
Incentive reis naar Ronda. Dit stadje is misschien wel het leukste Spanje. Gelegen aan de rand van een klif en de eeuwen oude brug over de kloof die de twee delen van de stad verbindt maken het In ieder geval een van de meest gefotografeerde plekken van Spanje.
Team building reis Sevilla 2 dagen
Op reis met de baas, waarom niet een team building reis naar Sevilla. In 2 dagen dompelen we jullie onder in de cultuur van de hoofdstad van Andalusië. Dit is het echte Spanje, veel gezelligheid op straat, overvolle tapas barren en flamenco gitaren. Het warme weer en de aardige Sevillianos zorgen voor een fantastische sfeer in de stad.
Team building reis Malaga 2 dagen
Team building reis naar Malaga organiseren, met vergader mogelijkheden in het buitenland. Een verantwoord team uitje met een zakelijke inslag. Starten vanaf ons kantoor op Rotterdam/Den Haag airport is een van de unieke opties.
Lustrumreis Sevilla
5 jaar! Dat is een mooi moment voor een reis met collega´s, jaargenoten of gewoon een groep vrienden. Bekijk hier onze uitgewerkte lustrumreis naar Sevilla, de hoofdstad van Andalusië in Zuid Spanje.
Personeelsreis Huelva
Verken het echte Spanje en bezoek de nog onondekte provincie Huelva. Tijdens deze rondreis door Huelva leer je het authentieke Spanje kennen. Tradities, gastronomie en natuur zijn de hoofd elementen van deze personeelsreis.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.