Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten

Sevilla is ideaal voor een stedentrip, maar onderschat de omgeving van deze geweldige stad niet. We organiseren veel verschillende buitenactiviteiten op het in de omgeving van de stad en op het platteland of in de bergen van de provincie Sevilla. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mountainbiketocht, off-road safari, een bezoek aan het nationale park Doñana of een oltimer-puzzeltocht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke route of experience in de omgeving van Sevilla.

Mehari Oldtimer Puzzelrit
Rijd door het platteland van Sevilla en ga terug naar de jaren 70 tijdens onze Mehari Oldtimer puzzelrit. Dit is echt ontspannen roadtrip van een halve dag langs de rivier de Guadalquivir en het nationale park Doñana.
4x4 offroad rally Sevilla
Deze 4x4 off road rally is een echt adrenalineavontuur op het platteland van Sevilla. Een buitenactiviteit die nog lang bij zal blijven.
Mountain bike tour
Mountainbike tour Sevilla. Een geweldig team dat buitenactiviteiten bouwt om de geweldige omgeving van deze prachtige stad te ontdekken. We kunnen verschillende routes organiseren voor elk ervaringsniveau en groepsgrootte.
Doñana en El Rocio met Paard en wagen
Rit met paard en wagen en paardrijden in het western dorp El Rocio en het nationale park Doñana. Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring in Spanje, dan is dit het.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.