Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / POI Andalusië

POI Andalusië

Andalusie is een gebied van ongekende diversiteit. Naast de bekende costa´s vindt je hier het hoogste punt van het vaste land van Spanje, de Sierra Nevada waar je tot in April kunt skieën. Maar ook het natste punt, het gebergte en natuurpark Sierra de Grazalema, en het droogste punt, in de woestijn van Guadix, de plek waar vroeger de western films werden opgenomen.

Op zoek naar een leuke plek om te bezoeken in Andalusië (Zuid Spanje)? Hier vind je een lijst met interessante plekken om te bezoeken tijdens een reis naar Zuid Spanje.

Koninklijk paleis van Sevilla - Real Alcazar
Het koninklijk paleis Real Alcazar is een must see in Sevilla. Een bizarre mix van culturen en bouwstijlen komt hier samen. DIt is echt de moeite waard om met een gids te bezoeken. Deze kan veel vertellen over de details en historie die je anders zal missen.
Nationaal Park Doñana
Het natuurpark Doñana is een van de belangrijkste beschermde natuurgebieden in Spanje en van heel Europa. Lees hier meer over dit unieke natuurgebied en de mogelijkheden om Doñana met jouw groep te bezoeken.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.