Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Sportreizen Andalusië

Sportreizen Andalusië

Sportreis of trainingskamp organiseren in Sevilla, Andalusië, Zuid Spanje. Met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche en onze lokale kennis en connecties in Andalusië maken wij van elke reis een onvergetelijke ervaring. Sevilla is klimaattechnisch een fantastische keuze voor een reis tijdens de winterstop.

Jaarlijks organiseren wij diverse internationale trainingskampen voor sportteams. Je kunt hierbij denken aan een hockey trainingsstage, voetbal toernooien, honkbal trainingskamp, mountainbike vakanties, yoga retreats, een bootcamp reis en sportvakanties op maat voor groepen.

Met de meeste zonnenuren van Europa en temperaturen die de 20 graden kunnen bereiken in de winter zijn dit ideale trainingsomstandigheden. Daarnaast is Sevilla een fantastisch gezellige stad om met een groep te bezoeken of om een teambuilding activiteit te organiseren. We hebben ook speciale team building activiteiten voor sportteams zoals onze Ultimate Team City Game voor de voetbalfans of een Hilarische groepsfietstocht met de gehele groep waarbij er sportieve uitdagingen onderweg zijn ingebouwd.

Bekijk hieronder de voorbeelden van onze sportreizen of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Internationaal Voetbal Tournooi | Sevilla Cup 2021
Een sportief weekendje weg naar Zuid Spanje met jouw voetbal team. Wij verzorgen compleet trainingskamp inclusief voetbal toernooi en trainingssessies met Nederlandse en internationale teams in Andalusië (Zuid Spanje) ✅
Trainingskamp Rugby Sevilla
Rugby spelen in één van de mooiste steden van Europa, onder de Spaanse zon. Boek dan nu een compleet verzorgd rugby trainingskamp in Sevilla, Spanje.
Trainingskamp Hockey Sevilla
Een internationaal Hockey trainingskamp organiseren in één van de mooiste steden van Europa, onder de Spaanse zon. Boek dan nu een compleet verzorgde hockey trainingsstage in Sevilla, Spanje.
Bootcamp reis Sevilla
Bootcamp training op een van de meest indrukwekkende monumenten ter wereld. Dat kan alleen in Spanje. Op de imposante Plaza España in Sevilla. Dit is een fantastische reis voor fitnessfanaten en bootcamp trainers. Sevilla heeft prachtige outdoor locaties en een geweldig klimaat voor jullie trainingsessies.
Trainingskamp Roeien Sevilla
Sevilla is een van de beste plekken ter wereld voor een trainingskamp roeien. De Guadalquivir loopt dwars door de stad maar is eigenlijk een doodlopende arm van de rivier. Dit stilstaande water in combinatie met het fantastische klimaat zorgt voor de beste trainingscondities die je kunt bedenken.
Trainingskamp Honkbal Softbal Sevilla
Trainingskamp Honkbal Softbal in Spanje. Sevilla is van de mooiste steden van Europa waar je kan trainen onder de Spaanse zon. Boek nu een compleet verzorgd honkbal of softbal trainingskamp in Sevilla, Spanje via de Be Event Group.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.