Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Top 5 activiteiten

Top 5 activiteiten Sevilla

Bekijk hier onze vijf meest populaire groepsactiviteiten voor jullie team building event of incentive travel in Sevilla.

Break in City Game - Casa de la Moneda
Het doel van de omgekeerde escape room is niet om te ontsnappen maar om in te breken. Kennen jullie de Spaanse hit serie La Casa de Papel. Het verhaal van dit spel is gebaseerd op deze serie. Het doel, inbreken in de muntfabriek van Sevilla, Casa de Moneda. De eerste missie is het vinden van de Profesor, of vind hij jullie?
Mehari Oldtimer Puzzelrit
Rijd door het platteland van Sevilla en ga terug naar de jaren 70 tijdens onze Mehari Oldtimer puzzelrit. Dit is echt ontspannen roadtrip van een halve dag langs de rivier de Guadalquivir en het nationale park Doñana.
Tapas Tour Sevilla
Op zoek naar de beste Tapas tour in Sevilla! Tapas eten is meer dan alleen een lunch of diner, het is een lifestyle. Tijdens deze tour is het doel om jullie bekend te maken met deze lifestyle, de traditie van de Spaanse tapas. We proeven de lekkerste lokale specialiteiten met bijpassende lokale dranken en beleven een hoop lol en gezelligheid.
Secrets of Sevilla Stadswandeling
Ontdek de geheimen van de magische stad Sevilla op een leuke manier! Tijdens deze stadswandeling kom je op de verborgen pleintjes en onontdekte straten van de stad. Je leert alles over de geschiedenis en de legendes van de stad. Maar niet met de gids, de App van dit spel leidt de weg.
City Hunt
Ontdek de verborgen hoeken, pleintjes van Sevilla terwijl je op de andere teams jaagt. Dit team building spel draait om het vinden van de tegenstanders, of juist uit de handen blijven van de jagers. Een team moet gevonden worden en de andere teams zijn de jagers die het team moeten opsporen.