Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Top 5 activiteiten

Top 5 activiteiten Sevilla

Bekijk hier onze vijf meest populaire groepsactiviteiten voor jullie team building event of incentive travel in Sevilla.

Sevilla Foto Challenge
Sevilla foto challenge is de manier om Sevilla op een leuke manier met een groep te ontdekken.
Fietstocht Sevilla
Team building op de fiets in Sevilla. Tijdens deze fietstocht voor groepen nemen we jullie mee op een avontuur door het centrum van Sevilla. Een van de mooiste steden van Europa met een enorm rijke geschiedenis. De fiets is een van de beste manieren om de binnenstad van Sevilla te ontdekken. Wist je dat de stad vlak is en dat het word gezien als een van de beste steden om te fietsen in Europa.
Tapas Tour Sevilla
Op zoek naar de beste Tapas tour in Sevilla! Tapas eten is meer dan alleen een lunch of diner, het is een lifestyle. Tijdens deze tour is het doel om jullie bekend te maken met deze lifestyle, de traditie van de Spaanse tapas. We proeven de lekkerste lokale specialiteiten met bijpassende lokale dranken en beleven een hoop lol en gezelligheid.
Secrets of Sevilla Stadswandeling
Ontdek de geheimen van de magische stad Sevilla op een leuke manier! Tijdens deze stadswandeling kom je op de verborgen pleintjes en onontdekte straten van de stad. Je leert alles over de geschiedenis en de legendes van de stad. Maar niet met de gids, de App van dit spel leidt de weg.
Break in City Game - Casa de la Moneda
Het doel van de omgekeerde escape room is niet om te ontsnappen maar om in te breken. Kennen jullie de Spaanse hit serie La Casa de Papel. Het verhaal van dit spel is gebaseerd op deze serie. Het doel, inbreken in de muntfabriek van Sevilla, Casa de Moneda. De eerste missie is het vinden van de Profesor, of vind hij jullie?