Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Workshops

Workshops

Op zoek naar de perfecte workshop voor jullie team building uitje in Sevilla.  Denk aan een leuke creatieve workshop potten bakken of ceramiek schilderen, een moderne graffiti workshop of misschien wel het leukst, een authentieke Spaanse kook workshop, maak je eigen paella of overheerlijke tapas. Liever leren dansen. Sevilla is de stad bij uitstek om je eerste passen Flamenco of Sevilllanas te leren. De stad ademt Flamenco en een Flamenco show is dan ook een Must See in de stad.

Bekijk hieronder het overzicht van onze workshops voor groepen in Sevilla.

Flamenco Experience
Waar beter om in aanraking te komen met Flamenco dan in Sevilla, de stad waar Flamenco werd uitgevonden en die Flamenco ademt. Ontdek alles over deze kunst vorm tijdens onze leuke stadswandeling. Tijdens de stadswandeling door het prachtige centrum van Sevilla komen jullie echte Flamenco artiesten tegen voor een participatieve workshop en sluiten we af met een flamencoshow.
Masterchef Sevilla
Masterchef Sevilla in Andalusië. Leer om lokaal voedsel te maken tijdens onze Spaanse kookcursus. Wie wordt de meesterkok van de dag? Natuurlijk geven we je een kopie van de recepten zodat je het thuis opnieuw kunt proberen voor familie en vrienden.
Graffiti Workshop Sevilla
Leer tijdens de Graffiti workshop in Sevilla de verschillende aspecten en technieken van het graffiti spuiten, een element van de hiphopcultuur. Deze activiteit is geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een leuke creatieve workshop in Sevilla.
Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.